Onze visie

In de dagbesteding Holwerder Mieden, bieden wij een "thuis" voor mensen met Dementie en of Psychische/sociale problemen.

Wij bieden een warm en veilig gevoel, waarin veel mag en niets moet.

  • Ruimte voor privacy
  • Een vertrouwde, warme en veilige omgeving
  • Persoonlijke benadering
  • Aanbod van activiteiten
  • Stimuleren van mogelijkheden
  • Respect voor de belevingswereld
  • Ontlasten van partner of mantelzorger
Lees meer over de dagbesteding
MartinVervoort

Martin Vervoort (1954)

42 jaar heb ik in de gezondheidszorg gewerkt, waarvan 32 jaar nauw betrokken bij de zorg van en omgang met ouderen die geheugen problemen hebben. In mijn werkzame leven ben ik 20 jaar coördinator geweest van kleinschalig wonen voor dementerende cliënten. Sinds 2 jaar ben ik met prepensioen en werk ik voor een huisarts, bezoek cliënten met geheugen problematiek thuis en geef advies aan familie en mantelzorger. In die hoedanigheid ontstond het plan om een dagbesteding te starten in de nabije omgeving van Holwerd.

Telefoon: 06-41613566

Lizeth Hager (1974)

Na een Agrarische opleiding en een stukje van de wereld gezien te hebben, tijdens mijn dienst bij de Koninklijke Marine, bracht het lot mij bij de thuiszorg. Met veel plezier heb ik mensen geholpen bij de dagelijkse dingen in de thuissituatie. 
Daarna heb ik de stap gemaakt om in een woonzorgcentrum te gaan werken op een psychogeriatrische afdeling. Hier werk ik nog steeds met veel enthousiasme en toewijding. Mijn creativiteit en empatisch vermogen geven mij een comfortabel gevoel in deze doelgroep.
 De opstap naar deze dagbesteding ligt dan ook in het verlengde hiervan.

Telefoon: 06-41223729